Back to school met CARLTON Tribe

De vakantie is bijna om, het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Een drukke periode. Scholieren gaan voor de eerste keer naar de Middelbare School, studenten gaan op kamers. Voor het komende schooljaar heb je een goede tas nodig, die je helpt bij het dragen van al je belangrijke spullen. Carlton heeft voor deze scholieren en studenten speciaal de collectie Tribe ontworpen.

Tribe maakt het rondsjouwen van je spullen een stuk makkelijker. Door het lichte gewicht van de tas heb je alleen het gewicht te dragen van de spullen die je vervoert. De handvatten van de koffers en tassen zijn zodanig gemaakt, dat je nooit pijnlijke handen krijgt. Tribe is van hoge kwaliteit en geeft de gebruiker het gewenste comfort. De tassen en koffers zijn goed ingedeeld, waardoor je efficiƫnt je spullen kunt pakken. Robuuste ritsen geven deze collectie een trendy uitstraling, maar natuurlijk ook een veilige sluiting.

Tribe is een trendy collectie van Carlton, verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Ga voor meer informatie naar: www.carltontravelgoods.nl.
CARLTON Tribe rugtas

Reacties