IBIZA ORIGINALS


Ibiza Originals zijn handgemaakte sieraden uit Ibiza. Twee Ibicenco vrouwen hebben hun kunsten gebundeld, zij maken deze authentieke sieraden.

De basis van elk sieraad is zijde. Deze stof is met de hand geverfd, waardoor er geen stukje zijde hetzelfde is. De kleuren in de sieraden leven. Aan de basis zijn vervolgens parels, natuurstenen en zijden pluimen toegevoegd. Ook verwerken de vrouwen grotere natuurstenen in de armbanden en kettingen. Deze zetten ze in brons, welke ze vervolgens een laagje goudverf geven voor een sprankelend effect. Zo ontstaan er unieke kettingen, armbanden en oorbellen.

Passie, natuurlijke materialen en handwerk maken de sieraden van Ibiza Originals uniek en een echte must have voor je accessoirecollectie. De kettingen zijn op diverse manieren te dragen en zorgen voor een speels effect. De kleine details, verwerkt in het zijde, zorgen ervoor dat het sieraad er iedere keer weer anders uit ziet.

De kunstige sieraden van Ibiza Originals zijn te herkennen aan het roze lintje en de ‘handmade’ bedel, in de vorm van een hart. De sieraden zijn met liefde gemaakt, voor de vrouw die een stukje Ibiza aan haar dagelijkse leven wil toevoegen.

Reacties