Sportief met FREYA ACTIVE


Het is belangrijk dat je goed werkt aan je gezondheid. Je haalt vitamines in huis en eet groenten en fruit, voor de extra weerstand. Wat regelmatig vergeten wordt, is dat actief bewegen de weerstand ook verhoogd. Een goede workout begint bij sport ondergoed wat goed zit. Breng je weerstand flink omhoog en wees actief met de nieuwe Freya Active collectie!

Freya maakt het voor iedereen gemakkelijk om eens lekker te sporten. Bij de nieuwe Freya Active lijn is veel aandacht besteed aan de comfort van de sportbeha’s. De Active bh’s bieden extra versteviging bij iedere sportieve activiteit. De haak en oog zijn goed bedekt, hierdoor heb je geen last van kleine irritaties op je rug. Freya Active is gemaakt van stoffen die ervoor zorgen dat geurtjes geneutraliseerd worden bij hoge inspanningen. Zo blijf je fris en kun je lekker door sporten.

De Freya Active collectie is in verschillende kleuren te verkrijgen. Kijk voor meer informatie en inspiratie op de website www.freyalingerie.com of op de blog www.freyalingerie.com/blog/

Reacties