Vic Matié Zomercollectie 2012


Tijdloze collecties
Al jaren ontwerpt VIC MATIE’ eigen collecties. Daarbij draait het niet zozeer om het bedenken van fashion, maar eerder om het begrijpen, ontwerpen en creëren van accessoires die perfect aansluiten bij het alledaagse, maar tegelijk ook de grenzen overschrijden die de fashion industrie ons oplegt. Vic Matié maakt tijdloze producten die elk seizoen opnieuw worden heruitgevonden en geherinterpreteerd.

Originele silhouetten
Daarom is hun zomercollectie van 2012 geen loutere weergave van de laatste, voorbijgaande trend. De collectie is het resultaat van een studie van vormen, lijnen, symmetrische en asymmetrische effecten. Elke schoen ontstaat uit research naar nieuwe dimensies en proporties, ontworpen om de voet te bedekken en vooral te tonen. Telkens opnieuw een origineel silhouet, dat tegelijk heel comfortabel aan de voet zit.

Biking, tribal en rock invloeden
Bikers- en etnische invloeden vinden hun weg naar de collectie, herdacht en herwerkt tot elegante en vrouwelijke modellen. Ook de subtiele rock twist die Vic Matié kenmerkt werd niet vergeten.

Rijk kleurenpallet
Al deze designideëen krijgen ook prachtige kleuren mee, die wel gestolen lijken te zijn van de Amerikaanse schilder Rothko: vol, assertief, intense schaduwen, afgewisseld met “donkere zwarte zones”. Meer dan een kleur, meer een gevoel.

Echt Italiaans vakmanschap
Daar komt dan nog eens bij dat alle schoenen van Vic Matié worden gemaakt met extreem veel ervaring en kennis van zaken: de constructie en selectie van fijne, gesofisticeerde en 100% Italiaanse materialen die met de hand worden afgewerkt.

Ontdek de highlights van zomer ‘12 in de volgende fotoselectie. Contacteer ons gerust voor HR-beelden. Surf ook naar www.vicmatie.it



Reacties