BLUE SO BLUE BY GARCIA JEANS!


Midden in het Amsterdamse Bos kleurde het vrijdagavond blauw tussen de bomen. Blue, so blue by GARCIA JEANS. Ruim vierhonderd internationale GARCIA gasten mochten bij de Spring Summer 2013 presentatie in het Amsterdamse Bos aanwezig zijn.

Te midden van de aanwezigen bevonden zich onder andere de internationale persrelaties van GARCIA uit Duitsland, Belgiƫ, Frankrijk, Nederland en in het bijzonder de Londense blogger Prince Cassius. Daarnaast waren ook de internationale sales teams en vertegenwoordigers te gast.

Via verlichtte paden kwam men als eerste bij een verhoogde open ruimte uit. In het midden liep de catwalk, deze was om de bomen heen gecreƫerd. Zo kwam het voor dat er midden door de catwalk een grote boom stak. Een spectaculair gezicht.

Algemeen Directeur Louk van de Sanden opende de avond. Na het welkom mochten de gasten achter de catwalk door lopen. Hier bevond zich een compleet nieuwe wereld. De collecties zaten verstopt tussen de bomen in diverse installaties. Zo waren er boomhutten genaamd MIRROR HOUSE,  VOYEUR, BOUDOIR, BIRDS DEN en tenslotte een route langs de grond genaamd DENIM FRAMES. Al deze mooie namen presenteerden de Spring Summer 2013 collecties voor Men, Woman, Boys & Girls.

De avond vorderde, het werd donker en singer songwriter Natalia Jayden stopte met spelen. Tijd voor de GARCIA SS13 Fashion Show. Modellen kwamen uit verschillende richtingen en toonden op de catwalk in het Amsterdamse Bos de complete collectie. Van Junior tot aan de Adults. We zagen heel veel verschillende jeans looks, maar er werd ook ruim met kleur en verschillende stoffen gespeeld. 

Met trots sloot het designteam van GARCIA de show af en Marketing Manager Berndt de Wit wees ons op een nog te ontdekken stukje bos, waar de after party begon. Langs het verlichtte bospad kwamen de gasten bij het GARCIA Production Village uit. Voor de show was dit de plek waar de modellen werden gekleed, na de show was het de plek om na te genieten van alle verschillende indrukken.

Ga voor meer informatie naar www.garciajeans.com of like GARCIA op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws: www.facebook.com/Garcia-Jeans-Official
 

Reacties