BOOTS&WOODS lievelingsboots!

Op het eerste gezicht verliefd! De Carmona laars van Boots & Woods heeft ons hart gestolen en is de musthave voor ieders schoenengarderobe. Deze laars is prachtig in design, materiaal, kleur en details.

De laars is uitgewerkt in ruw suède met gladgepolijste neus en hiel, wat het leer donker doet kleuren. Een kleine hak siert de laars extra door de gouden omlijsting in de vorm van een beugel. De dubbele rits aan de achterkant is de echte eyecatcher van dit paar Carmona laarzen. Een rits in rits, ter decoratie, als een elegante glimmende naad over de achterkant van het been.

Naast het fantastische uiterlijk, lopen deze boots subliem. Het leer vormt zich naar uw voeten, de zool is volgens de Good Year Welt manier vervaardigd en zoals alle laarzen van Boots & Woods is ook dit model in Spanje handgemaakt.

Gaat u voor een chique, edgy of juist stoere look? Door de Carmona met uw outfit te combineren creëert u iedere gewenste stijl. De lievelingsboots zijn verkrijgbaar vanaf augustus 2012 voor €289,00 via de exclusieve webshop van Boots & Woods:  www.bootsandwoods.nl

Reacties

Populaire posts