Krachtig en modern op reis met CARLTON

CARLTON’s nieuwe koffer collectie ADVENTURA is stylish, modern en ruim. De koffer is gemaakt van 100% polycarbonaat, wat de koffer extreem schokbestendig maakt. Ideaal voor de avontuurlijke reiziger. De koffers hebben vier wieltjes en zijn gemaakt van ultra licht materiaal, waardoor je ze gemakkelijk verplaatst. Hierdoor zul je nooit hevig moeten sjouwen, duwen of trekken aan je koffer maar trek je de koffer gemakkelijk met je mee. In de koffers zitten verschillende vakken, waardoor je kleding gemakkelijk en overzichtelijk kunt opbergen en kunt indelen.

Je gaat veilig op reis met CARLTON. Op alle tassen en koffers zit een TSA slot, wat ervoor zorgt dat je tas veilig aankomt in de Verenigde Staten. Met dit TSA cijferslot mag je koffer altijd op slot, ook als je naar Amerika reist. Mocht je de koffer toch kwijtraken, dan zit er een iTrack systeem op. Dit is een wereldwijd systeem om zoekgeraakte bagage terug te vinden door middel van een persoonlijk id. Dit id is gelinkt aan jouw CARLTON, waarmee je de koffer terug traceert. Op de tassen en koffers heb je vanaf de dag van de aankoop maar liefst vijf jaar garantie.

De ADVENTURA koffers zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten. Allereerst heb je de trolley met een lengte van 55 centimeter die mee op reis mag als handbagage. Daarnaast zijn er nog twee andere koffers, de een met een lengte van 65 centimeter, de andere met een lengte van 79 centimeter. De prijs van een ADVENTURA koffer begint al bij €101,15. De grootste koffer neem je mee op reis voor de prijs van €118,15. Naast de maten kun je kiezen uit verschillende kleuren voor je koffer. In de collectie heb je de keuze uit vijf verschillende kleuren, namelijk uit violet, rood, wit grijs of zwart. Voor ieder wat wils.

Met CARLTON ga je dus niet alleen stijlvol maar ook functioneel en veilig op vakantie. Ga voor meer informatie naar: www.carltontravelgoods.com

Reacties