Topsportprestaties met FREYA ACTIVE!


Freya Active is een uitkomst voor de sportieve vrouw die wel wat comfort gewend is. De Active lijn van Freya heeft voor ieder wat wils. Sportbeha’s met beugel, zonder beugel of met voorgevormde cups. Een ding komt overeen; de bh's liften en geven stevigheid waar je het nodig hebt. Daarnaast behoud je jouw silhouet. Geen knellende bh's meer die je borsten platdrukken, maar een sportbeha die je juist een aangenaam gevoel geeft en de ruimte biedt die je tijdens het sporten nodig hebt.

Het ingebouwde Coolmax systeem zorgt ervoor dat transpiratie wordt afgedreven. Dit geeft je een droog en comfortabel gevoel tijdens en na het sporten. Voor de grotere cupmaten is Freya Active een uitkomst. De bh's zijn hier speciaal voor gemaakt en bieden extra steun en stevigheid. Ideaal als ondersteuning bij hoge sportprestaties.

Je hebt al een Freya Active sportbeha voor de prijs van €47,95. Bijpassende shorts zijn verkrijgbaar vanaf €16,95. De maten van de Freya Active lijn beginnen bij een B-cup en eindigen bij een H-cup. De shorts zijn er in de maten XS tot XL. Op www.freyalingerie.nl vind je meer informatie.

Reacties

Populaire posts