AZZA by KIK*KID ZOMER 2013

Tieners krijgen hun eigen modelabel, net zo vrolijk en gemakkelijk als de kinderkleding van KIK-KID. De nieuwe kledinglijn in maten van 158 tot 176 heet AZZA by KIK-KID. Precies die items en stijl die opgroeiende kinderen willen.

Kindermodemerk KIK-KID kreeg steeds meer verzoeken om kleding in de grootste kindermaten. Nu het label van ontwerpster Ineke Grovenstein is ontwikkeld tot een serieus merk, met daarnaast ook een groeiende lijn van dameskleding onder het label IS.IS, vond ze inspiratie om tussen die twee labels een serie kleding te ontwikkelen voor tieners. Puberlijn AZZA is er voor de kinderen die opgroeiden met KIKKID en die verwend zijn met de super comfortabele pasvorm en het gemak waarmee je die kleding draagt. Ook de kenmerkende stijl van de kleding is bij veel tieners blijven hangen als vrolijk, eigenzinnig en herkenbaar. Dat zijn waarden die voor tieners belangrijk zijn. Zonder in kinderkleding rond te lopen, kunnen die tieners nu de blits maken in AZZA by KIK-KID.

Al zestien jaar is KIK-KID in Nederlandse winkels verkrijgbaar, inmiddels zijn de mutsjes en kledingstukken in 21 landen wereldwijd te koop. Hoewel het label AZZA bescheiden begint met een kleine collectie, is de bedoeling dat het nieuwe merk zijn weg zal vinden in de winkels waar nu KIK-KID of IS.IS te koop is, of allebei. Daarnaast wil het tienermerk een nieuwe groep winkels interesseren, waar de tieners hun kleedgeld besteden.
www.kik-kid.nl

Reacties