BONNIE DOON zomer 2013

Deze zomer is de collectie van Bonnie Doon onderverdeeld in 3 verschillende thema’s. 

Zo is er als eerste de "Lightness of being" collectie. Deze bestaat o.a. uit dunne kwaliteit sokjes in zachte kleuren, compleet met kant, ruches en gekleurde transparante panty’s. De sfeer is het beste te omschrijven als licht en luchtig, elegant en verfijnd maar ook zeker als transparant en teder. De artikelen zijn natuurlijk licht van kleur, maar soms ook met een fluo accent. De collectie bestaat voornamelijk uit pastels, nude en wit. Voor het design maakt Bonnie Doon gebruik van vlinder- en bloemmotieven. 

Het tweede thema is de "Embrace Nature" collectie. Deze sokken ademen vakantie, vrije tijd, genieten en creativiteit! Ze komen in verschillende groentinten gecombineerd met grijs, wit en zand. Dit alles geaccentueerd met intense natuurlijke bloemenkleuren. Die kleuren zijn ook terug te vinden in het design dat voornamelijk bestaat uit bloemenprints, maar ook strepen en colour blocking komen hier in terug. De "Embrace nature" collectie is een mix en match van kleuren en designs waarin het buitenleven centraal staat. 

Tot slot de "Childhood Memories" van Bonnie Doon. De sfeer van deze collectie is optimistisch, fris, vrolijk, naïef en puur. De ontwerpen zijn er in eenvoudig gebleekte kleuren, snoepkleuren en retro kleurcombinaties. Het design is erg uiteenlopend, van hartjes tot poezenafbeeldingen en van eenvoudige ruiten tot bloemetjes, stippen en strepen. Deze vrolijk gekleurde sokjes zijn een feest van herkenning voor groot en klein!
Ga voor meer informatie naar: www.bonniedoon.com

Reacties