ETON - meer dan alleen overhemden

Sinds 1928 maakt Eton prachtige overhemden voor mannen over de gehele wereld. Naast de overhemden is het merk ook bekend om zijn brede scala aan accessoires, inclusief dassen, strikjes en pochetten, allemaal geproduceerd door de beste kleermakers uit de industrie. Met aankomende lancering van Eton’s Spring/Summer 2013 accessoirecollectie – de grootste accessoires release tot op heden - zal Eton binnenkort ook bekend worden om zijn armbanden.

Eton’s nieuwe lijn van cleane en moderne armbanden, zijn passend bij de shirts en ontworpen voor de perfecte aanvulling van elke look. Ze worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. Populaire stijlen omvatten gevlochten leer en halfedelstenen. Zoals altijd zal Eton’s passie voor kleur en patroon geïllustreerd worden door middel van de collectie stropdassen, strikjes en pochetten die dit seizoen allemaal worden aangeboden in het volledige kleurenpalet. Ter inspiratie, om gemakkelijk te mixen en te matchen.


Als aanvulling op de klassieke zijden dassen, bevat de collectie ook een aantal spannende materialen zoals kasjmier, linnen en wol, wat past bij alle chique als ook de casual stijlen. Natuurlijk worden alle Eton dassen en pochetten geproduceerd door top wevers en stropdasfabrikanten in Engeland en Italië.


Voor degene die liever de tijdloze vormgeving van de Franse manchetten wil, biedt de collectie een gevarieerde selectie aan sierlijke manchetknopen. Uitsluitend geproduceerd door een van de mooiste fabrikanten in Engeland, zijn deze manchetknopen net zo veelzijdig als de overhemden van Eton en net zo belangrijk voor de man zijn complete outfit. Spring/Summer 2013 bekleedt een scala aan klassieke stukken met moderne stijlen, voor degenen die een gedurfde expressie willen ervaren.
 

Regardless of whether you’ve chosen to dress up your denim shirt with a knit tie, or to play down the tuxedo shirt by switching from a watch to a bracelet, the possibilities presented by Eton’s accessories are limited only by your imagination. To the wellequipped gentleman, a shirt is the most versatile item in a wardrobe,” zegt Sebastian Dollinger, hoofd Design.
 

Eton is te vinden in 35 landen over de gehele wereld (met 50 brand stores en shop-in-shops). Het merk is ook verkrijgbaar waar mooie kleding wordt verkocht, inclusief retailers zoals Harrods, Selfridges en Harvey Nichols in het Verenigd Koninkrijk; Saks Fifth Avenue, Nordstrom en Bloomingdales in de Verenigde Staten, Harry Rosen in Canada, en KaDeWe in Duitsland.

Reacties