FREYA | The Art of Seduction: Sorbetkleuren, Vogelprints en sexy doorschijnend voor jouw Valentijn

Of je nu getrakteerd wordt door je geliefde of jezelf verwent op Valentijnsdag, je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat dit met een geweldig passend setje van Freya Lingerie is!


De populaire ‘Ashlee’ collectie is getransformeerd met de kleuren sweet candy pink en afgewerkt met  lavendel satijnen strikjes voor SS13. De voorgevormde plunge bh is gebaseerd op de bestseller Deco collectie en geeft je een fantastisch decolleté, beschikbaar voor de B-GG cup. Deze bh match je met een short, string of broekje. Om het echte wow effect te bereiken, draag je de bijpassende gordel met matching pantys. Ooh la la!





De ‘Lyla’ collectie is doorschijnende sexyness, stop de va va voom in jouw Valentijnsdag met de prachtige balcony bh met doorschijnende cups, voor een lichte maar ook ondersteunende stijl. Beschikbaar in een breed scala aan maten, van 60-85 in een C-J cup. Deze lingerieset van Freya sparkelt in tijdloos paars, gebloemd borduurwerk, zilverdraad en een kristallendruppel als detail. Draag de bh met een broekje, short of luxe string en de gordel voor een werkelijk onweerstaanbare combinatie.




The look fo love – ‘Just Flew In’ heeft een echt romantisch gevoel met de oriëntaalse vogelprint en delicaat vintage kant. De basis is zacht lila gecombineerd met de frisse kleuren van de print, wat een moeiteloze elegantie biedt. ‘Just Flew In’ is verkrijgbaar in een prachtige longline bh, welke de borsten lift. Verkrijgbaar van 60-85 in de C-G cup. De balcony bh is verkrijgbaar in een breed aanbod aan maten van de D-K cup. Voor de ultieme sex appeal combineer je jouw bh met een beeldige Braziliaanse string.



Ben je op zoek naar iets donkerders wat sexiness roept, dan is de ‘Gem’ collectie de perfect keuze. De dusty pink basis met een zwartkanten laag daaroverheen is zeer assertief. ‘Gem’ biedt een vintage stijl half cup bh tot de F cup, welke je perfect combineert met het Braziliaanse broekje en matcht met de gordel. Wanneer je er zo goed uitziet, raakt je partner week in de knieën.

Ga voor meer informatie naar: www.freyalingerie.nl

Reacties