GADO GADO BY MARGRIET WAGENAAR

Margriet Wagenaar is een Nederlandse ontwerpster die zichzelf specialiseert in een vintage look gecombineerd met een mediterrane stijl.

Margriet verhuisde na vijf jaar modeacademie in Amsterdam met haar naaimachine naar Ibiza. Op het strand begon ze met de verkoop van haar eigen designs en bikini’s. Vanuit daar werden de ontwerpen opgepikt door de boetieks. Ondertussen kreeg Margriet ook de vraag om hippe uniformen te ontwerpen voor bekende restaurants en discotheken op Ibiza.

Na 15 succesvolle jaren in Ibiza vertrok Margriet naar Bali Indonesië, waar ze met haar eigen kledinglabel begon. Gado Gado by Margriet Wagenaar is geboren! Het merk kenmerkt zich onder andere door de rijke pailletten op bustiers en tops.

Ze raakte in India geïnspireerd door de cultuur en de prachtige ambacht, en startte daar haar productie. Margriet creëert een mix van Mediterrane en Indiase stijlen.

Jaarlijks ontwerpt en produceert ze vrouwelijke collecties en accessoires. Gado Gado by Margriet Wagenaar wordt over de gehele wereld verkocht. Ga voor meer informatie naar: www.margrietwagenaar.com

Reacties

Populaire posts