Samenwerking BOMBA FOR GIRLS & GOOISCHEFRUTSELS

Bomba is jarig en trakteert! Bij een Bomfa for Girls jurkje uit de Spring Summer 2013 collectie ontvang je een hele mooie ketting van GooischeFrutsels.

Bomba bestaat 5 jaar! Om dat te vieren geven wij bij het speciale Bomba for Girls zomerjurkje uit de Bomba Love Collection 2013 een prachtige ketting van GooischeFrutsels cadeau. De Bomba Love Collection geeft je het ultieme zomergevoel en met de kleurrijke GF ketting blijft jouw zon de hele zomer stralen!

Bomba for Girls is voor vrolijke hippe meiden van 2 tot 12 jaar. Door te spelen met prints, dessins en kleuren kun je de collectie eindeloos mix en matchen. Voor elke gelegenheid is er een Bomba outfit samen te stellen. Of dit nu eigenwijs, stoer, lief, stylish of frivool is. Iedere stijl is mogelijk, want een Bomba meisje wil variƫren, omdat geen dag hetzelfde is!

De sieraden en accessoires van GF worden ontworpen door Ingrid Schuringa en in Nederland met de hand gemaakt door enthousiaste medewerkers van verschillende sociale werkplaatsen en in eigen atelier. GF vindt het belangrijk dat haar leveranciers duurzaam produceren. Deze duurzame werkwijze sluit perfect aan bij de filosofie van Bomba. Bomba for Girls is dan ook blij met haar verjaardagscadeau en ondersteunt deze duurzame Nederlandse productie.

Het speciale Bomba for Girls jurkje met bijpassende GooischeFrutsels ketting is verkrijgbaar voor €79,95. www.bombaforgirls.nl www.gooischefrutsels.nl

Reacties