Schrijf het WILD!

Feliciteer je vriendin met een echte WILD print voor haar verjaardag. Zeg ‘see you!’ of ‘howdy’ of ‘missing you’ met een van prachtige WILD ansichtkaarten via de KaartWereld van PostNL.

WILD maakt ieder seizoen weer fantastische prints en deze zijn niet alleen voor de fashion bedoeld. Naast de kleding, zien we WILD ook terug op bijvoorbeeld schoenen, tasjes en vanaf nu ook beeldige ansichtkaarten! Twintig verschillende kaarten met originele kreten zoals ‘yeah’, ‘x-jes’, ‘happy’ en daarbij een van de prachtige WILD prints, zijn te bestellen via de KaartWereld van PostNL.

Verras je geliefde, je vriendin, je opa, je buurmeisje of wie dan ook! Iedereen maak je blij met zo’n prachtige kaart. Via de website bestel je de kaarten eenvoudig. Je selecteert een WILD kaart naar keuze, maakt hem persoonlijk met je eigen tekst, kiest het formaat en vervolgens de gewenste bezorgdatum. Zo simpel, leuk en heel erg origineel is het! Zeg het met WILD!

Bestel de prachtige kaarten van WILD via www.kaartwereld.nl/wild Ga voor meer informatie en inspiratie naar www.wild.eu en like WILD ook op Facebook.

WILD: to share & to show nature…

WILD (®2006) maakt comfortabele kleding voor jongens en meisjes vanaf maat 86/92 tot en met maat 158/164. WILD is vooral herkenbaar aan zachte, met fotoprint bedrukte stoffen. Het Nederlandse label heet niet voor niets WILD: voor de prints wordt letterlijk naar de natuur om ons heen gekeken. Want hoe ongelofelijk mooi is deze wereld van bloemen, planten & dieren? Dat is wat WILD kinderen hoopt te laten zien, dat is waar WILD warm van wordt!

Reacties