NIEUW – De Primavera & Primarosa messensets van Opinel!

NIEUW – De Primavera & Primarosa messensets van Opinel!


Zonnige dagen vragen om kleurrijke keukenaccessoires. De nieuwe ‘Les Essentiels’ messensets van Opinel in frisse lentekleurtjes vrolijken meteen je hele keuken op. De messen in Primavera groen en Primarosa roze zullen prachtig matchen met andere kleurrijke accessoires op je aanrecht.


Essentiële keukenhulpjes

Zoek je nog een goede messenset dan ben je bij Opinel aan het juiste adres. De keukenmessen van Opinel zijn vervaardigd uit roestvrij staal met een toevoeging van 0, 40% carbongehalte, die de langdurige scherpte van het mes bevordert en dat zorgt voor een excellent snijcomfort. Het lemmet is resistent tegen corrosie en er is geen specifiek onderhoud vereist. Het houten handvat is vernist voor een gemakkelijk onderhoud in de vaatwasser.


2 sets in pasteltinten

De messen worden aangeboden in 2 koffers van 4 messen. Er is een koffer Primavera en een koffer Primarosa. De naam zegt het al: ‘Les Essentiels’ is een setje van vier keukenmesjes, dat thuishoort in iedere keuken. Het traditionele keukenmesje, een tomatenmesje (met kartels), een groentenmesje (met gecurved blad) en een dunschiller.
Prijs: 37, 90 euro per set Primavera of per set Primarosa
 

Bedrijfsinformatie Het verhaal van Opinel brengt ons terug naar het begin van de negentiende eeuw, en speelt zich af ergens in een klein dorpje in de Franse Savoie. Victor-Amédée Opinel leerde 'de stiel' van het smeden als venter op zijn rondes en gaf zijn opgedane kennis en vaardigheden door aan de volgende generaties. In 1890 ontwierp kleinzoon Joseph het gekende plooimes, dat onmiddellijk een ware rage werd dankzij het grote gebruikerscomfort en het degelijke ontwerp. Rond de eeuwwisseling werden de 12-series, een messenset genummerd van 1 tot 12, en het gekende embleem met gekroonde hand geïntroduceerd.

Reacties

Populaire posts