CA'SHOTT, de ideale boots voor festivals







DE IDEALE BOOTS VOOR FESTIVALS



 
Het festivalseizoen is weer begonnen. Ca’Shott biedt de ideale boots voor op festivals. De boots hieronder zorgen door de verfijnde zolen voor een prettig loopcomfort tijdens de festivals. Daarnaast is het design erg exclusief door de moderne elementen die terug zijn te zien zoals de studs, gespjes, veter, zijrits en slangenstructuur.

De grijze enkellaars met veter en gespje is een zeer ruige, stevige enkellaars. Daarnaast is de enkellaars voorzien van studs. De enkellaars is verkrijgbaar in de kleuren grijs (Tomcat Cosmos) en zwart (Black Relax). Verkoopprijs: € 189,95.
 
De enkellaars met anaconda slangenstructuur is een erg trendy, comfortabele enkellaars. De enkellaars is verkrijgbaar in de kleuren taupe (Anaconda Taupe), donker taupe (Dark Taupe) en zwart (Anaconda Black). Verkoopprijs: € 129,95.
 
De zwarte lederen enkellaars met unieke zijrits heeft een gespje aan de voorkant. Aan de zijkant van de laars zit een rits met daarin ronde studs.  De enkelaars is verkrijgbaar in de kleuren zwart (Black Avirex), bruin (Barolo Avirex), grijs (Storm Avirex) en donkergroen (Loden Avirex). Verkoopprijs: € 189,95.
 
Het Deense merk Ca’Shott staat voor ‘designed comfort’. Mode, stijl, design en comfort zijn dan ook de woorden waar Ca’Shott zich op richt. De schoenen zijn erg comfortabel en voorzien van een Deens design. Ca’Shott heeft schoenen voor zowel mannen als vrouwen. Ca'Shott verwerkt veel natuurlijke materialen in zijn collectie, waardoor de collectie een authentieke 'look-and-feel' krijgt. Zo maakt Ca’Shott gebruik van Alpaca wollen voering, natuurlijke crepezolen, katoenen teddy-voering en natuurlijke leersoorten.

Ga voor meer informatie naar www.cashott.dk.

Reacties