BULAGGI® presenteert Winter 2013-2014 Flash! collectie

 

BULAGGI® presenteert Winter 2013-2014 Flash! collectie

 

De Flash! Winter 2013-2014 sluit goed aan bij de fashiontrends van het seizoen.  Inspelend op de vraag vanuit de branche ligt de nadruk in de Flash! op metallics, high shine en color stitching. Deze collectie is gebaseerd, net als de hoofdcollectie, op de thema’s Drama, History en Shadow, waarbij de nadruk ligt op het thema Drama. Donker en mysterieus, maar tegelijk glamorous door het gebruik van glanzende materialen en studs. De collectie bestaat uit 25 prachtige modellen.


High shine
In de BULAGGI® Flash! collectie is veel metallic en lak terug te vinden. De metallic trend zet door en is een trend waar we ook dit seizoen niet omheen kunnen. Metallic is een echte eyecatcher en dus in vele modellen terug te vinden: subtiel als piping of een complete shopper. Uniek is het model met een metallic zijde en een uni zijde. Afhankelijk van je ‘mood’ bepaal jij hoe je de tas draagt.

Lak krijgt ook meer aandacht dit seizoen, verwerkt in diverse series van top tot teen of subtiel als detail. Zo is lak terug te vinden in een klassieke serie in zwart, rood en camel. Ook worden diverse lakkleuren met elkaar gecombineerd. In het lak is een subtiele glitter verwerkt.  Naast metallic en lak mogen de studs niet ontbreken. Naast de bekende metallic studs, is nieuw dit seizoen tassen met studs en kristallen.
 
Color

Aangezien kleur niet mag ontbreken in de BULAGGI® Flash! collectie, zijn er ook tassen met een contrast stitching in diverse kleuren. Contrast stitching is verwerkt in een serie van verschillende commerciële modellen. Daarnaast gebruikt BULAGGI® colorblocking in een aantal modellen. De kleuren in de colorblocking serie is dit keer ton sur ton.

Eyecatchers

Voor de feestdagen- maar ook voor een avondje uit zijn de doorgestikte frametasjes met ketting populair. In de BULAGGI® Flash! collectie mag dit item dan ook niet ontbreken. Het is een schattig tasje in vier modieuze kleuren met frame en grote bolsluiting in goud of zilver. De tasjes zijn afgewerkt in een contrasterende kleur stitching. Een elegant en vrouwelijk tasje die elke vrouw wil en moet hebben.

Prints maken deze winter een sterke comeback. Niet alleen zien we veel schoenen met een fantasieprint maar ook tassen met bijvoorbeeld een croco preeg zijn trendy. Van tassen in groene, aubergine of zilveren croco prints kijken we dan ook niet meer op. Een bijzonder materiaal in deze categorie is een combinatie van de croco met flowers. Verkrijgbaar in een kleine shopper met front pocket of in een bowling bag in de kleuren cognac en aubergine.De Flash! Autumn|Winter 2013-2014 collectie is leverbaar vanaf  medio september 2013. Kijk voor meer informatie op: www.bulaggi.com of like BULAGGI® op Facebook.

ARWA BV | BULAGGI®
ARWA BV is gespecialiseerd in modieuze damestassen en accessoires en verkoopt deze onder de merknaam BULAGGI®. BULAGGI® producten zijn in Europa verkrijgbaar in met name de betere lederwaren- en schoenenzaken, boetieks, parfumeriewinkels en in de accessoires- en damesmodezaken. ARWA BV brengt vier keer per jaar een BULAGGI® collectie uit en onderscheidt zich in de markt door een unieke, korte levertijd. Vanaf de eerste week van december wordt de Spring|Summer collectie uitgeleverd en vanaf de eerste week van juli de Autumn|Winter collectie. In aanvulling op deze collecties presenteert ARWA twee BULAGGI® Flash! collecties. Alle collecties zijn uit voorraad leverbaar. De verkoop vindt plaats via een internationaal netwerk van agenten, importeurs, distributeurs en groothandelaren. BULAGGI® heeft een vaste stand op de Trade Mart Utrecht, 2e etage, C 302, geopend iedere maandag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Klanten zijn ook welkom op de Cash & Carry, Franciscusweg 227 te Hilversum, geopend iedere werkdag van 08.30 tot 17.00 uur. ARWA BV|BULAGGI® neemt deel aan vele internationale beurzen in de mode-, schoenen- en lederwarenbranche.
Reacties

Populaire posts