Toni Sailer Winter 2013/14: Luxe & en functionaliteit voor op de piste en elke dag


       Toni Sailer Winter 2013/14: Luxe & en functionaliteit voor op de piste en elke dag

 
Toni Sailer bewijst eens te meer dat de combinatie van een fashionable look en high-performance materiaal een uitzonderlijk resultaat geeft. Voor winter 2013/2014 introduceert Toni Sailer een elegante, sportieve, high-end en kwaliteitsvolle collectie voor mannen en vrouwen.




 

"Fashion meets function”, zo luidt het motto van de nieuwe Toni Sailer collectie. Kwaliteitsvolle en hoogtechnologische materialen worden de blikvangers in de nieuwe seizoenscollectie. Toni Sailer creëert een nieuwe stijl, maakt gebruik van niet voor de hand liggende prints, veel zilver en goud, lederen applicaties, Swarovski details en unieke batik looks. Glencheck 4Way, 4Way wol en wol Loro Piana Functional zorgen voor warmte en welzijn op de piste! Met een Toni Sailer outfit maak je furore op de piste!

De jas voor vrouwen "Sophie" is bijzonder mooi. Hij heeft een unieke ‘ikat’ print en een kraag volledig gemaakt van Bluefox. Voor echte mannen is er de ‘Connor’ jas. Hij is gemaakt uit Ripstop Tiny en 4Way Premium stretch, heeft mouwen die contrasteren met de kleuren van de jas en vormt de perfecte combinatie tussen de mannelijke pasvorm en echte functionaliteit. Overalls en luchtige herfstjassen zijn een mooie aanvulling op de collectie.

 

Bij de vrouwencollectie zien we vooral slanke en atletische silhouetten. Discrete tonen worden aangevuld met felle kleuren zoals geel, rood en groen. De mannenlijn heeft een robuust karakter en speelt met sportieve details, zoals waterbestendige ritsen. Ook hier zien we een breed scala aan levendige kleuren en tinten, naast zwart en donkerblauw.
 
 


‘Pure luxe’ is de nieuwe premium lijn voor vrouwen met prijzen tot € 2.500 en een breed scala aan extravagante stijlen. Zo is er de “Raquel”; een limited edition jas, gemaakt van glanzende materialen en gevoerd met nerts. Een echte eye catcher op de piste!









NIEUW:
in aanvulling op het bestaande assortiment introduceert Toni Sailer voor 2013/14 nu ook voor de eerste keer breigoed voor hem en haar. Door gebruik te maken van kwaliteitsvolle wol, krijgen poloshirts en coltruien een discrete chique look, een stijlvolle uitstraling en houden ze je een hele dag warm! Lederen accessoires zoals tassen, handtassen en laptoptassen vervolledigen de collectie.


Over Toni Sailer:
Sinds de oprichting in 2004 in Duitsland, is Toni Sailer een van ‘s werelds meest toonaangevende fabrikanten van designer ski collecties, geïnspireerd op de Oostenrijkse meervoudige wereldkampioen skiën en bon vivant Toni Sailer. Het label staat bekend om zijn beroemde luxe creaties en aandacht voor detail.  Het assortiment met jassen, broeken, sweaters, ondergoed en accessoires voldoet aan de hoogste eisen van functionaliteit en comfort. Toni Sailer wordt verkocht via een selectieve groep van gespecialiseerde retailers in de beste skigebieden ter wereld.

Reacties