GARCIA JEANS VERNIEUWT WEBSITE


GARCIA JEANS VERNIEUWT WEBSITE

 
Passend bij de huidige herfst/wintercollectie 2013 presenteert Garcia Jeans met trots haar nieuwe website. De nieuwe site van Garcia Jeans is nog beter in gebruik voor de consument en heeft een moderne en minimalistische uitstraling.

Website
De
website is onderverdeeld in de categorieën 'Men & Woman' en 'Teencollecties'. Het gehele menu/navigatie is beperkt tot een lookbook, online shop, winkels en fashion tv. Door een minimalisme in de lay-out en elementaire functies wordt het voor de gebruiker alleen maar makkelijker om zijn weg te vinden. Overigens heeft Garcia Jeans haar Italiaanse invloeden goed terug weten te brengen in de website. Het gevoel van authenticiteit keert hier sterk terug.

Onder het menu Fashion TV, kan de bezoeker de Garcia modeshows bekijken en the making offs van de campagne-shoot ervaren. Zelfs na deze re-design kan de gebruiker van de website de bewaarde store locator met Google Maps koppeling en het overzicht van de online shops die Garcia kleding verkopen gebruiken. Daarnaast kunnen bezoekers op de homepage zich direct registeren voor de nieuwsbrief. Bovendien creëert Garcia Jeans ook een platform via haar social mediakanalen als Youtube, Facebook en Twitter.

Garcia
Garcia Jeans is opgericht in 1977 in het klassieke Italië. Door de herpositionering van het merk is Garcia Jeans op internationaal gebied enorm aan het groeien. Zo heeft Garcia Jeans meer dan 2500 winkels verspreid over 22 landen in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onlangs heeft Garcia Jeans met groot succes winkels geopend in Finland, de Baltische Staten, Noorwegen, UK, Tsjechië, en Rusland.

Een authentiek gevoel voor vakmanschap, intense liefde voor denim en een mediterrane way of living. Dat biedt Garcia Jeans. Garcia Jeans is zelfverzekerd, open en stoer met hier en daar een vleugje verfijnde sexyness. Garcia Jeans heeft oog voor kwaliteit en mixt dat met comfort. Garcia Jeans is niet zomaar een merk, maar één dat karakter heeft en producten biedt met karakter. Garcia Jeans is er voor mannen en vrouwen tussen de 20 tot en met 40 jaar, tieners en sinds kort ook voor de allerkleinsten onder ons (vanaf maat 92).

Ga voor meer informatie naar www.garciajeans.com of like GARCIA op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws: www.facebook.com/pages/Garcia-Jeans-Official
 

Reacties