NIEUW: Native Microwave - Gezond en snel koken in de microgolf


NIEUW: Native Microwave - Gezond en snel koken in de microgolf

Pasta, rijst of een omelet koken in de microgolf? Lékué introduceert ‘Native Microwave’; een concept dat een praktische oplossing biedt voor gezond en snel koken in de microgolf.


Ook in de microgolf kan je fantastische gerechten koken die snel klaar zijn. ‘Native Microwave’ is een collectie keukengerei speciaal ontworpen voor de microgolf. De ideale oplossing voor het begin van het nieuwe schooljaar wanneer alles weer vlug moet gaan en er weer veel drukte is in huis. En voor de student die toch een lekker en gezond potje eten wilt koken op kot, komen de ‘Native Microwave’ producten ook zeker van pas!

                          

Elk product past zowel esthetisch als functioneel in het assortiment. De ‘Pasta Cooker’, de ‘Rice Cooker’ en de ‘Omelette’ hebben een eenvoudig design en zijn gemaakt uit streng gecontroleerde hoogwaardige materialen. Geen geknoei in de keuken. Je schept alles in de kom of vorm en dan hup, de microgolfoven in. In een paar minuten heb je een lekker potje rijst of pasta, of een smeuïge omelet. Je kan alles ook stijlvol rechtstreeks uit de kom serveren aan tafel.


Producten

De ‘Pasta Cooker’: Met de ‘Pasta Cooker’ kan je haast elke pastavariant klaarmaken in de microgolf. Je hoeft enkel wat water toe te voegen, deksel erop en de microgolf in. Het overtollige water kan je dankzij de gaatjes in het deksel makkelijk afgieten.


De ‘Rice Cooker’: Hou je van de Aziatische keuken? Met de ‘Rice Cooker’ is rijst koken zo gebeurd! Een handige fiche geeft je de juiste gaartijden voor de meeste rijst- en graansoorten. Enkel wat water toevoegen en de microgolfoven in.


De ‘Omelette’: Na vijf minuten in de microgolf geniet je al van een omelet puur natuur of met groentjes. Snij je favoriete groenten in kleine stukken, doe ze in de ‘Omelette’ vorm en voeg het eimengsel toe. Even de microgolf in en klaar!




 
Lékué en de Alicia Founcation
Al de Native Microwave producten worden gerealiseerd in samenwerking met de Alicia Foundation. De Alicia Foundation is een onderzoekscentrum dat gewijd is aan technologische innovatie in de keuken, de verbetering van eetgewoonten en de evaluatie van eten en het gastronomische erfgoed.
 
Dit culinaire project van Lékué en de Alicia Foundation wil de mythe doorbreken dat goed eten veel tijd en inspanning vraagt in de keuken. Tot voor kort gebruikten we de microgolfoven enkel als een apparaat om producten in op te warmen. Met ‘Native Microwave’ is het voortaan ook mogelijk om lekker en snel te koken in de microgolf, zonder dat de voeding zijn nutritionele voedingswaarde verliest. Smakelijk!
 
 
Prijzen: Pasta Cooker en Rice Cooker – 28, 90 EUR & Omelette – 17, 90 EUR
 
Lékué, uit Barcelona-Spanje, is marktleider op het gebied van creatie van producten in platinasilicone en biedt producten aan die gaan van taartvormen tot innoverende accessoires zoals stoommandjes of citroenpersen. Lékué is de eerste firma die platinasilicone voor culinair gebruik heeft toegepast. De voordelen van producten in platinasilicone zijn talrijk: het materiaal kleeft niet, het is bestand tegen zeer hoge (+260°C) en zeer lage (-60°C) temperaturen, het kan gemakkelijk gereinigd worden, het is reukloos, … Lékué biedt hoge kwaliteit aan en voert constant innovaties door op het gebied van materialen. Lékué wordt gekenmerkt door het aantrekkelijke en ergonomische aspect alsook voor het gebruiksgemak van haar producten.
 
 

 
 

Reacties