GARCIA JEANS GAAT POSITIEF VOORUITGARCIA JEANS GAAT POSITIEF VOORUIT


Door de succesvolle herpositionering heeft het denimlabel Garcia Jeans ijzersterke collecties en een goede doorverkoop bij retailpartners mogelijk gemaakt. Het merk heeft hierdoor een stijging van 34% weten te bereiken.
 

Groei
Naast de groei in de wholesale is er ook een sterke groei in alle productlijnen van de collectie te zien. Het succes wordt weerspiegeld in de collectie van zowel de mannen, de vrouwen en de kids. Deze groei zet ook door in alle 23 landen waar Garcia Jeans actief is.
 
Internationaal
Op internationaal gebied scoort Garcia Jeans goed. Internationale key accounts stappen in zoals Karsten & Ohler in Oostenrijk en The Bay in Canada. Ook in Azië is Garcia aan het uitbreiden. De eerste vijf monobrand Garcia stores in India zijn geopend. In Scandinavië is Garcia Jeans hard bezig de positie te versterken. Vanaf Fall/Winter 2014 is Garcia Jeans hier actief met een negen koppige sales force.
 
Er wordt geïnvesteerd in de aanwezigheid op internationale beurzen. Dit jaar staat Garcia Jeans te schitteren op diverse beurzen als; Panorama, CIFF adults, CIFF Kids, Collection Première Moscow (CPM) en Pure. Garcia Benelux krijgen nieuwe vertegenwoordigers en Stef Gallemaers mag zich de nieuwe Benelux Manager noemen.

Garcia Jeans
Garcia Jeans, sinds 1977, maakt deel uit van de JOG Groep. Vandaag de dag wordt Garcia Jeans verkocht in 2.500 multibrand stores, meer dan 70 Shop-in-Shops, 200 Soft Shops, 25 monobrand stores en tientallen online winkels. Garcia Jeans is inmiddels te vinden in 23 landen in Europa, Noord-Amerika en Azië. Ga voor meer informatie naar: www.garciajeans.com.
 
 
 
 

 
 
 
 


 
 
 
 
 


Reacties

Populaire posts