VERNIEUWDE NOPPIES MATERNITY NOS DENIM

 
VERNIEUWDE NOPPIES MATERNITY NOS DENIM
Noppies heeft een fantastische, functionele, kwalitatieve maar zeker ook stylish verantwoorde vernieuwde NOS denim collectie. Jeans is één van de eerste items die je zou moeten aanschaffen tijdens de zwangerschap. Het is onmisbaar en een musthave voor elke zwangere vrouw. Noppies biedt de beste producten aan met een uitstekende kwaliteit.
  
 
NOS denim collectie

De denim collectie bestaat uit een gloednieuw pakket. Goeie styles, fits en wassingen die aan de vraag van het huidige tijdsbeeld voldoet. De fits variëren van slim (skinny), regular, bootcut tot een comfort fit voor de rondere billen. De wassingen variëren van dark wash tot stoer dirty wash.

 
Belang jeans

Omdat de taille toeneemt met de voortgang van de zwangerschap kan de oude broek niet meer worden gedragen. Het is daarom van belang een goede nieuwe maar ook fashionable jeans tijdens de zwangerschap te dragen. Een goed zittende zwangerschapsjeans is vaak het uitgangspunt van je garderobe. Noppies is de specialist met een ruime keuze uit prachtige items met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. In deze kleding heeft je buik volop de ruimte om te groeien.
Ga voor meer informatie naar: www.noppies.com
  
Noppies offers a wide selection of seasonal items and accessories. Additionally Noppies offers a great range of must-haves, beautiful lingerie for future and new mums, as well as a wide line for newborn babies and toddlers up to 6 years. With more than 2.000 points of sale in over 50 countries, Noppies is one of the main players in the world of Maternity and babies fashion. At the Noppies headquarters in the Netherlands, a great team of dedicated designers strives to create and develop the most comfortable and fashionable clothing, with a perfect fit and superior quality.

Reacties

Populaire posts