ZORG DAT HET PAST MET FREYA

Nieuwjaars oplossing:

Zorg dat het past!
 

2014 begint met een opgeheven buste en stemming, met prachtige bh stijlen wat bij alle vormen van een lichaam past. Freya en Fantasie zorgen daar dit nieuwe jaar voor.  

Het dragen van de juist bh-maat kan veel meer dan het heffen van uw borsten. Wanneer u de perfecte passende bh hebt, zal u een veel meer flatterende silhouet zien. Uw taille wordt geaccentueerd en uw zelfvertrouwen versterkt!

Het is makkelijker dan u denkt, om een perfect passende bh te vinden. Ga naar de Freya of Fantasie website, zoek naar uw dichtstbijzijnde winkel en ga daarna op uw gemak langs voor een fantastische pas ervaring! Zorg ervoor dat u de fitting krijgt in Freya of Fantasie. Net als kleding kunnen maten tussen merken variëren.

Niet zeker of u de juiste bh-maat draagt?

Kenmerken van de verkeerde maat:
·         Borst wordt uit de cup geperst en creëert een dubbele borsteffect.
·         Borst is niet volledig opgenomen in de beugel. 
·         Band is niet gelijk aan de voor- en achterkant.
·         Beugels staan weg van het lichaam
·         Schouderbanden snijden in.
·        Niet-ondersteunde borst hangt vooruit


Dit is hoe jouw bh zou moeten voelen en eruit moet zien:
·         Band stevig verankerd rond het lichaam. Gelijk met de voor- en achterkant.
·         Borst volledig opgenomen met de beugel.
·         Geen plooi of overloop in de cup.
·         Beugels zitten vlak tegen de borstwand.
·         Comfortabel en ondersteunend.  


Het kan in het begin een beetje stevig voelen, terwijl u went aan een bh die daadwerkelijk past. De gezondheid en uiterlijke voordelen wegen ruimschoots op tegen dit;

·         Opgeliften borsten
·         Een verbeterde lichaamshouding
·         Minimale rugpijn
·         Een taille waarvan u nooit wist dat u deze had

Vergeet ook de Freya Active sport-bh niet. De optimale pasvorm, zodat u zich kunt concentreren op uw training! Onze nieuwe lichting voorgevormde sport-bh is uw perfecte sportschoolmaatje.  

Met een unieke innerlijke vorm, is de Freya Active’s nieuwe Crop top sports-bh ontworpen voor zowel onder als buitenkleding. Wat betekent dat het uiterst veelzijdig is voor uw sportschool outfit. De speciale geperforeerde foamcups bieden een ademend vermogen en is tevens uitgerust met microvezelstoffen voor vochtregulatie met een geur bestrijdende afwerking bovenop. Bovendien beschikt deze fantastische nieuwe stijl extra ondersteuning. De bovenkant van de cup vermindert stuiteren en de gepolsterde schouderbanden met zachte elastiekenomslag voorkomt wrijving op de huid.

Volgens studies draagt 80% van de vrouwen de verkeerde bh-maat. Wij willen dit aantal aanzienlijk verminderen, dus laten we passen!

Ga voor meer inspiratie naar: http://www.freyalingerie.com/


Reacties

Populaire posts