Freya Active is nu officiële sponsor van de KNZB

Freya wilt dat vrouwen zich fenomenaal voelen. Freya wijdt zich sinds 1998 aan deze missie en sindsdien heeft het ene geweldige idee tot het andere geleid. Bij het ontwerpen wordt veel aandacht besteedt aan pasvorm en goede ondersteuning. Wij zijn gespecialiseerd in diepe cupmaten en smalle omvangen. Tot een K cup en vanaf omvangsmaat 60.


Harder, Beter, Sneller, Sterker

Freya Active kan u helpen om uw sportprestaties te verhogen. Freya Active Bh’s zijn gemaakt met speciaal Coolmax weefsel om uw transpiratie goed af te drijven. Onze sportbeha's bieden u maximale ondersteuning zodat u kunt werken aan een maximale prestatie.Verkrijgbaar in 3 modellen vanaf B tot een H cup: met of zonder beugel of voorgevormd.

De Waterpolo vrouwen moeten ook buiten het water de perfekte ondersteuning en comfort hebben. Freya Active draagt bij aan de kracht- en conditietrainingen, zodat de dames zicht in optimale condities kunnen voorbereiden op de wedstrijden.

Wij van Freya zijn zeer gericht op vrouwensporten, collectief of individueel. Wij zijn vereerd om dit jaar het nationale dames waterpolo te sponsoren, en dat wij zo een steentje kunnen bijdragen aan de komende overwinningen! Freya Active heeft vele verkooppunten in Nederland. Nieuwsgierig? Kijk eens op onze website: www.freyalingerie.nl

Reacties

Populaire posts