‘Le Petit Chef’ van Opinel: de kookkit voor junior chef-koks!


‘Le Petit Chef’ van Opinel: de kookkit voor junior chef-koks!


Op zoek naar kookgerei voor je kinderen? Met Le Petit Chef’s – collectie van Opinel leren je kinderen op een veilige manier koken. Met een klein beetje hulp en uitleg, kunnen ze zo aan de slag met de kookhulpjes. Voor echte junior chefs in de dop!

 

Koken een kindvriendelijke activiteit voor thuis? Wel met Le Petit Chef’s – kookgerei! Kinderen vinden het heel leuk om hun ouders te assisteren in de keuken. Door je kinderen te betrekken bij het koken, kan je ze heel wat bijleren. Laat ze maar naar hartelust experimenteren en nieuwe smaken en lekkere combinaties ontdekken. En wat ze hebben bereid, zullen ze achteraf ook makkelijker proeven. Zo kunnen minder geliefde groentjes, fruit of melkproducten misschien toch in de top 10 van favoriete voedingsmiddelen belanden. Een leuke en leerrijke ervaring tegelijkertijd!
 


Kokkerellen op kindermaat
Het koffertje ‘Le Petit Chef’ bestaat uit een keukenmes, een dunschiller en een beschermstuk voor de vingers en is geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Alle producten van Le Petit Chef zijn in de praktijk getest door kritische junior chefs. Het design werd afgestemd op kindermaat en het keukenmateriaal is ergonomisch en pedagogisch verantwoord.

 

Het keukenmes heeft een stevig lemmet van 10 cm in RVS en een houten handvat. De punt is een beetje afgerond, wat het mes ideaal maakt voor je kinderen om naar hartelust groentjes, fruit, vlees, vis,… te snijden. Dankzij de educatieve ring leren kinderen hun vingers te positioneren en glijdt hun hand niet uit.
Met de dunschiller schillen je kinderen het eten ultrafijn. Flinterdunne komkommersliertjes, of wortel, courgette,… De dunschiller heeft een roestvrijstalen mesje en een houten handvat. De educatieve ring zorgt ervoor dat ze hun vingers in positie houden.


 
 


Het beschermingsschildje doet dienst als extra bescherming voor de vingers. Zo wordt de hand beschermd wanneer ze het eten snijden. Het schildje is gemaakt uit supersterke polyamide glasvezel en geeft je kinderen de kans om eten klaar te maken net als de grote chef-koks!


Bij Opinel wordt vakmanschap keer op keer tentoongespreid!

Prijs: Koffertje met het keukenmesje, de dunschiller en het beschermingsschildje: 39,95 EUR Elk onderdeel van het koffertje is ook apart beschikbaar.

Reacties

Populaire posts