NOMINATIE BUDDY EN NECKERCHEWNOMINATIE BUDDY EN NECKERCHEW


Buddy van ISI Mini en Neckerchew van Neckerchew zijn genomineerd voor de Baby Innovation Award 2014. Alleen de meest innovatieve, veilige en handige producten krijgen de titel BabyStuf Baby Inovation Award. Hiermee bevestigt ISI Mini dat ze producten bieden wat goed is voor je kindje. ISI Mini begrijpt dat je alleen het beste voor je baby wilt.

Buddy
Buddy is een multifunctioneel kussen wat jou tijdens de zwangerschap en je baby door de jaren heen kan ondersteunen. Tijdens de zwangerschap kan Buddy je ondersteunen als je slaapt. Wanneer je baby er is, kan Buddy als voedingskussen dienen. Buddy biedt ook ondersteuning wanneer je kindje leert zitten. Door hem/haar tussen de poten van Buddy te plaatsen, hoef je niet meer bang te zijn dat je kleine zich bezeert wanneer hij/zij achterover of opzij valt. Door je baby op de buik op Buddy te leggen, stimuleer je spelen op de buik en worden de rug- en nekspieren op die manier ook versterkt. Wanneer het kind groot genoeg is om in een bed te slapen, kan Buddy als slaapkussen gebruikt worden. Maar ook tijdens het reizen, zoals in een auto, kan Buddy als een neksteun dienen. Bovendien is de hoes separaat wasbaar en geschikt voor de wasdroger, waardoor kleine ongelukjes niet erg zijn. Buddy is verkrijgbaar voor €24,95.

Neckerchew
Neckerchew is een bijtslab. Het is een stijlvolle en praktische bijtring en slab in één. Ideaal voor baby’s met doorkomende tandjes, omdat ze zo altijd ergens op kunnen bijten. Zonder geknoei, want Neckerchew dient ook als slabbetje. Door de bevestiging om de nek is het niet alleen altijd binnen handbereik, maar hierdoor valt het ook niet op de grond. Ook kan het gewassen worden in de wasmachine. Het heeft aan elke zijde een andere kleur, waardoor het een leuke accessoire is om te zien. Neckerchew is verkrijgbaar voor €16,95.

Baby Innovation Award
De award is een initiatief van CarolaSiksma-Ruiters, babytrendwatcher en uitgever van consumentenplatform Babystuff.nl en het vakbald Babywereld. De uiteindelijke winnaar wordt bekendgemaakt op de Negenmaandenbeurs in februari.

Ga voor meer inspiratie en informatie naar: www.isimini.nl
 
 


Reacties

Populaire posts