Maxomorra zet volledig in op scherp geprijsde ECO!


Maxomorra zet volledig in op scherp geprijsde ECO!

Sinds 2013 is Maxomorra de trotse drager van het GOTS certificaat. Trots omdat dit keurmerk zeer streng is en aan nog geen handvol kinderkledingmerken in Europa is uitgereikt! Organic wordt vaak geassocieerd met een hoger prijskaartje, maar Maxomorra neemt op dat gebied eveneens het voortouw. Het prijsniveau van de gehele kledinglijn ligt steevast onder die van concurrentie in het middensegment.
 

Maxomorra profileert zich niet als ECO, dat is voor hen slechts een voorwaarde. De voornaamste reden voor de opmars van het Zweedse kledingmerk in Nederland en België ligt meer voor de hand: vrolijke, sterke en kleurrijke retro designs met functioneel ontwerp.
 

De vraag naar milieuvriendelijke kleding neemt nog steeds toe en is in 2013 verdubbeld ten opzichte van 2012. Verantwoord produceren krijgt ook in de kledingindustrie steeds meer aandacht na de ramp in Bangladesh. Het GOTS certificaat garandeert niet alleen een gif-vrij productieproces, maar ook veilige en ethische arbeidsomstandigheden voor de fabrieksarbeiders.

 
Ga voor meer informatie over Maxomorra naar: www.maxomorra.com
 
Het Zweedse modelabel Maxomorra is opgericht in 2008 in Älmhult,Zweden. In de wereld van Maxomorra staat het spelende kind centraal, de kleding is functioneel en comfortabel. "Laat het kind gewoon kind zijn, opgroeien kan altijd nog", is een gevleugelde uitspraak van oprichter Johan Ström. Ström verdiende eerder zijn sporen bij IKEA, welke ooit eveneens in het dorpje Älmhult is opgericht.

Reacties

Populaire posts