HIGH FASHION OP VAKANTIE MET BULAGGI®

BULAGGI® FLASH! SUMMER 2014
HIGH FASHION OP VAKANTIE MET BULAGGI®

Metallics, studs en prints zijn dé high fashion trends in de Flash! Summer 2014 collectie van BULAGGI®. Het tassenmerk speelt goed in op de vraag vanuit de markt. In de Flash! collectie keert onder meer de populaire shopper, frame bag en de hobo terug. Ook de rieten mand heeft zijn comeback gemaakt. Leuke eyecatcher: de caravantas van BULAGGI®, in twee varianten.

Metallics, studs en prints
BULAGGI® biedt veel variatie in metallics in de Summer 2014 Flash! collectie. Opvallende metallic accenten in zachte tinten zijn verwerkt in diverse modellen. Hiermee speelt het tassenmerk in op de laatste trends in de mode- en schoenenbranche. Studs zijn al veel te zien in de Summer 2014 collectie. Ook in de Flash! collectie mogen de studs niet ontbreken. Prints en grafische vormen zijn ook in deze collectie belangrijk en bij BULAGGI® verwerkt op eigenzinnige wijze in een opvallende contrastkleur op diverse modellen.
Pastel en zwart/wit
Musthave voor de zomer is nog steeds de shopper. Daarom brengt BULAGGI® voor de Flash! weer diverse prachtige shoppers. Wie van chic en vrouwelijk houdt, gaat voor een tas in pastelkleuren, uitgevoerd in luxe materiaal met bijvoorbeeld een slangenprint. Ook het populaire zwart/wit Op Art zien we terug in enkele modellen in de Flash! collectie. De rieten mand van BULAGGI®' heeft zijn comeback gemaakt en is op een speelse manier ontworpen, met noppen of gouddraad, afgewerkt met een ketting en ritssluiting en/of trekkoord. Een absolute eyecatcher is de caravantas. Deze is in een kleine witte en grote turqouise uitvoering verkrijgbaar. De musthave deze zomer: een ruime werk shopper met hippe bloemenprint of blokstreep. Een supervrouwelijke, praktische en ruime tas die toch licht is in gewicht. Ideaal voor werk en school.

Vrijwel alle modellen in de BULAGGI® Flash! collectie zijn voorzien van een extra schouderriem. De Flash! is leverbaar vanaf eind februari 2014. Voor meer informatie naar: Voor meer informatie naar: Voor meer informatie naar: Voor meer informatie naar: www.bulaggi.com  of like via www.facebook.com/BulaggiTheBagOriginal

Reacties

Populaire posts