Pastel Perfection by Freya Lingerie

Pastel Perfection by Freya Lingerie

Freya lingerie omarmt de perzik achtige trend waarbij de pastelkleuren perfect passen bij de delicate kanten afwerking en vrouwelijke bogen die zijn afgewerkt met leuke knoopjes voor een catwalk waardige look.

Ooh La La heeft zeker de wow-factor in deze goddelijke blush kleur, de oh zo zwoele collectie is afgezet met Aztec geïnspireerd fris wit borduursel. Het figuur knuffelt jouw lichaamscontouren en rondingen als de beugelcups de buste liften en vorm geven om het meeste uit jouw figuur te halen in de maten 30-36D, DD, E, F, FF, G. Meng de pastelkleurige lingerie met opvallende accessoires en lichte kousen om zo de ultieme sex-appeal te krijgen!


Hop in levendig koraal en kobalt aangevuld met koele gletsjer blues en frisse witte tinten voor een speelse Freya collectie, toepasselijke naam Hopscotch. De mooie longline ontwerp kan worden gedragen als een fashion statement wanneer deze is gecombineerd met een hoge taille rok of broek en een ontspannen blazer, verkrijgbaar in de maten: 32-38C 28-38D, DD, E, F, FF, G. Als je opzoek bent naar een Freya Classic, kies dan voor de duik balkon stijl. Deze is beschikbaar voor een K-cup! Combineer het met een mooie kanten short of Brazilian brief XS-XL.


Deco Honey - hard op weg als een lingerie drawer staple, is de Deco collectie omgetoverd tot een prachtig lentewaardige collectie! Naadvrije cups, lage cut-outs voor fantastische diepe decolletés, leuke knoop details en een flirterig randje; Deco Honing heeft het allemaal B-GG cup. Deze collectie is perfect onder elke outfit voor in de zomer, dankzij de voorgevormde cups die vrijwel onzichtbaar zijn onder je kleding.


Wees een Bombshell in deze sorbet schaduw cutie! Het oogverblindende ivoor en roze Oesterschelp print, wordt gecompenseerd door een leuke Freya streep om een lingerie ontwerp te creëren die geïnspireerd is door laatste catwalk trends. De Bombshell collectie is verkrijgbaar in een populaire gewatteerde half cup ontwerp die een geweldige lifteffect geeft en een perfecte pasvorm biedt in de maten: 32-38B, C 30-38D, DD, E, F, FF, G. Freya blijft u ondersteunen in stijl met de plunge balcony shape, verkrijgbaar van de B-cup tot de K-cup! Combineer dit met een classic brief, short of string in parelmoer stijl afgewerkt met knopen.

Reacties