BRITISH KNIGHTS TASSEN

BRITISH KNIGHTS TASSEN

Naast de bekende schoenencollecties van British Knights, heeft British Knights ook een tassen collectie uitgebracht om je outfit compleet te maken voor de komende lente- en zomermaanden. Zo is er de keuze uit verschillende soorten schoudertassen en handtassen die perfect voor dagelijks gebruik zijn.

Trouw aan hun roots
British Knights is een merk dat zich heeft toegewijd aan streetwear voor iedereen. Ze blijven trouw aan hun roots en hun specifieke karakter die gebaseerd is op extreme sporten en het hebben van een urban look beïnvloed door de omgeving. Dit allemaal is terug te vinden in de strakke, maar stoere design van de tassen.

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit is een van de fundamenten van British Knights en dit is in perfecte verhouding met de prijzen die zij voor hun tassen vragen. De nieuwe tassen zijn al verkrijgbaar vanaf €24,95 tot en met €37,95.

Easy to wear
Comfort is ook duidelijk terug te vinden in de design. Zo zijn bij meerdere tassen de schouderbanden verstelbaar of wanneer je hem niet gebruikt, volledig in zijn geheel te verwijderen.

Spring/Summer 2014 collectie
Bij elke collectie die British Knights maakt, proberen zij zichzelf te vernieuwen en verder te ontwikkelen. Voor de SS14 collectie hebben zij hun kennis uit hun trotse verleden gecombineerd met wat zij zien in de streets.

De tassen van British Knights zijn verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen.

Ga voor meer informatie naar www.bkfootwear.com

Reacties

Populaire posts