MR. SERIOUS STEALTH COLLECTIE

MR. SERIOUS STEALTH COLLECTIE

Mr.Serious werd in 2009 als tassen merk opgericht met als doel om functionele producten te ontwikkelen voor creative mensen die zich in de street art scene begeven. Het begon met een experiment met vier items (drie soorten tassen om spuitbussen in mee te nemen en PU coated handschoenen) waarbij perfecte functionaliteit en een sterk, basic design de uitgangspunten waren.

Deze kleine collectie werd zo positief ontvangen dat nieuwe producten eigenlijk niet achterwege mochten blijven. Vandaar dat Mr. Serious nu een lijn van hogere kwaliteit en functionaliteit lanceert onder de naam ‘Stealth collection’. Onder meer de 12 pack spray can bag heeft een update gekregen waarbij een schouderband en functionele details zijn toegevoegd. Verder zijn er vier nieuwe tassen bijgekomen. Totaal zijn er 2 tassen voor spuitbussen en 3 voor stads gebruik.

Met de lancering van de nieuwe collectie groeit Mr. Serious uit tot een merk met een diverse en complete selectie van op functionaliteit gerichte tassen en accessoires die niet alleen bedoeld zijn voor hardcore straat artists, maar voor iedereen die een functioneel en recht voor zijn raap ontwerp kan waarderen.

De tassen zijn uit voorraad leverbaar zolang er voorraad is. De tweede pre-order uitlevering vindt in mei 2014 plaats. Dan zijn de tassen verkrijgbaar in zwart en bordeaux rood. Bestellen kan nog tot 31 maart. Ga voor meer informatie naar www.mrserious.nl of bekijk de lookbook film op www.mrserious.nl/lookbooks/


Reacties

Populaire posts