VERZORGEN MET ISI MINIVERZORGEN MET ISI MINI

ISI Mini heeft een breed assortiment aan verzorgingsartikelen waaronder handige badartikelen om de mini´s comfortabel mee te kunnen baden.


Lekker zacht wassen
Tijdens het baden zijn de hydrofiele washandjes van ISI Mini onmisbaar. Deze zachte washandjes zijn sterk absorberend en speciaal ontwikkeld voor mini’s met een gevoelige huid. Ze zijn
verkrijgbaar per drie stuks in de kleur wit voor €5,50.

Zachte warme badcape’s
De zachte badcape’s van ISI Mini zorgt ervoor dat de mini’s lekker warm blijven na het badderen. Ze zijn gemaakt van prettige en natuurlijke materialen waardoor het extra lekker zit. De badcapes zijn verkrijgbaar in effen kleuren (€14,95) of met sterren (€15,95).

Gemakkelijk en comfortabel aankleden
Op het waskussen van Knoef kunnen de mini’s tijdens het aankleden en verschonen lekker comfortabel liggen. De voering van deze waskussens bestaat uit zachte bolletjes die de warmte en de vorm van het lichaam van de mini’s aannemen. Dit zorgt er ook voor dat de mini’s zich iets lastiger om kan draaien wat het aankleden juist weer gemakkelijker maakt voor de ouders. De hoes is afneembaar en kan gewassen worden in de wasmachine op 30 graden. Deze Knoef waskussens zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren voor €31,95.

Veilig verschonen
Naast het Knoef waskussen is er ook een standaard waskussen die optimaal comfort en veiligheid biedt tijdens het verschonen van je kindje. Het waskussen is eenvoudig schoon te houden en te maken. Deze waskussens zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar voor €14,95.

Trendy waskussenhoezen
Met de waskussenhoes voor het aankleedkussen kun je je baby lekker zacht en comfortabel verschonen. In verschillende trendy kleuren en ster dessin voor maar €19,95. De hoezen zijn ook zonder ster dessin verkrijgbaar voor €7,95.

Reacties

Populaire posts