PACAPOD IS DE PERFECTE TAS VOOR DRUKKE OUDERS

PACAPOD IS DE PERFECTE TAS VOOR DRUKKE OUDERS


De PacaPod is een luiertas ontworpen voor zowel mannen als vrouwen die ervan houden om alles op orde te hebben. De tas heeft niet de uitstraling van een standaard luiertas en ziet er ook nog eens designvol uit. Daarnaast biedt het alle functies die je nodig hebt voor je baby.


Er zijn vast wel eens van die momenten dat er gezocht wordt naar de huissleutels, billendoekje of luiers. Met de PacaPod heb je geen moeite meer om alles snel terug te vinden. Met de praktisch indeling van vakjes en tasjes en duidelijke symbolen kan je alles een goede plek geven en gemakkelijk terugvinden. Daarnaast is de tas nog eens erg modieus waardoor je het continu kan gebruiken voor zowel werk als privé. De PacaPod is verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Kies de tas die bij jou past.

Voor de kleintjes
Handig van PacaPod zijn de Changer toy pod. Speciaal gemaakt voor kinderen van 6 maanden tot drie jaar. De tas biedt dezelfde functies als die van een volwassene. De Changer toy pod is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen als; flame giraffe, navy zebra, red leopard en pink giraffe.Ga voor meer informatie naar: www.kleinegiraf.nl of www.pacapodtas.nl

Reacties

Populaire posts