BABYZOO SLAAPTRAINER IS VERNIEUWD!

BABYZOO SLAAPTRAINER IS VERNIEUWD!

De slaaptrainer van Babyzoo is vernieuwd! Al meer dan 7 jaar lang is de slaaptrainer van Babyzoo de best verkochte slaaptrainer over de hele wereld. Dit dierenvriendje leert je kind om het verschil tussen dag en nacht te onderscheiden en daardoor langer in bed te blijven liggen. Het vernieuwde oogmechanisme laat een kind zien wanneer hij/zij uit bed mag. Pas wanneer de slaaptrainer op de gestelde tijd zijn ogen open doet, mag je kindje pas uit bed. Dit bezorgd niet alleen ouders een betere nachtrust, maar ook voor het kind.

Er zitten ook andere functies op de Slaaptrainer: een wekker, zodat je kind ook op gezette tijden en met junglegeluiden wakker kan worden, bijvoorbeeld op schooldagen. Ook zit er een analoge en digitale klok op de wekker, zodat je kind ook nog leert klokkijken op beide manieren.  Daarnaast zit er ook een nachtlampje in de slaaptrainer.

De wekker is verkrijgbaar in 3 versies, een roze en groene aap en een grijze olifant voor € 34,95. Ga voor meer informatie naar: http://www.maguari.com/nl/brand-babyzoo


Reacties

Populaire posts