LoveStation22 overhandigt cheque aan het WereldNatuurFonds

LoveStation22 overhandigt cheque aan het WereldNatuurFonds

Op 19 februari heeft Joanneke Raadsen, eigenaar en bedenker van LoveStation22, samen met Lieke Ewalds (ontwerpster) een cheque ter waarde van €4000 overhandigt aan het Wereld Natuur Fonds (WNF). De cheque voor het Koraalproject is het resultaat van een jaar steun aan het WNF. Van elk verkocht item doneert het merk - samen met haar winkeliers - een vast bedrag aan het WNF.

Het Nederlandse meisjesmodemerk LoveStation22 bestaat nu 1 jaar. Een jaar waarin dit stoere merk voor avontuurlijke meisjes een vliegende start heeft gemaakt. Inmiddels dragen duizenden meisjes de door de natuur geïnspireerde kleding en met tientallen verkooppunten en vele volgers op social media heeft het merk een eigen plek veroverd in de druk bezette Nederlandse kinderkledingmarkt.

LoveStation22 vindt het ontzettend belangrijk dat er aandacht is voor dieren die het moeilijk hebben en wil dat er zo veel mogelijk gedaan wordt om deze dieren te helpen en te beschermen. Maar ook om er voor te zorgen dat ook de generaties na ons hier op jonge leeftijd oog voor krijgen en dus nog kunnen genieten van hun schoonheid. Het WNF is al jaren actief en succesvol bezig met het beschermen van de natuur. Daar draagt LoveStation22 graag aan bij en doneert daarom voor elk kledingstuk dat er verkocht wordt een vast bedrag aan het fonds.

Uiteraard wordt het WNF ook in 2015 gesteund en hebben we voor de 1e helft van dit jaar ervoor gekozen om het Zwarte Neushoorn project te steunen. En natuurlijk hebben we hier ook een passende jurk bij! LoveStation22 hoopt het bedrag van 2014 te verdubbelen.


Reacties

Populaire posts