Nieuwe collectie voor de Ascot lijn van CARLTON

Ascot is de gevarieerde lijn van Carlton dat gemaakt is van het traditionele 420D Brits visgraat en heeft weelderige kunstleren garnituren die deze lijn uniek en onderscheidend maakt. Het prachtige assortiment van Ascot, bestaat zowel uit trolleys die rollen op twee wieltjes, als trolleys die met vier wielen voort kunnen bewegen. Waar je voorkeur ligt, maakt dus niet uit, de Ascot-lijn heeft voor ieder wat wils.
De tweewielers zijn verkrijgbaar in de maten: 50cm, 65cm en 72cm. De vierwielers zijn verkrijgbaar in de maten 68cm en 78cm. Het Ascot assortiment oogt schattig, maar heeft ook veel mogelijk en is rijkelijk bedeeld met veel opbergvakken voor uw verborgen schatten. Met een weelderige Deep Puple voering is dit een perfecte collectie voor de ingetogen reiziger, die de fijnere dingen in het leven waardeert. De trolley heeft ook een waterdichte zak, dus als u op het laatste moment toch besluit een duik in het diepe te nemen, kunt u dit gerust doen zonder uw andere spullen te verpesten.
In deze reeks is er tevens een prachtige reistas te verkrijgen, die wordt geleverd in het bruin en in het zwart. Het heeft een trendy paarse voering, dat is afgewerkt met kunstleer. De binnenkant is voorzien van twee gaaszakken en een groot zijvak dat met een rits gesloten kan worden en waar u al uw kostbaarheden in kan opbergen. Dit is een dubbeldekker reistas, wat betekent dat er een aparte sectie op de bodem plaatsvindt, die wordt gescheiden door een rits. Perfect voor het opbergen van je schoenen en je stijltang.
De tas is bij de meeste luchtvaartmaatschappijen ook prima om als handbagage te gebruiken en is dus erg handig voor een weekendje weg. De omvang van de reistas is: 50x55x31. De laatste editie van deze prachtige serie is de sierlijke beautycase. Dit mooie item heeft een afneembare spiegel en vele ruimtes voor flesjes en beauty producten, zodat ze tijdens de reis niet kunnen knappen, waardoor je hele beautycase onder de shampoo zit. Deze collectie is zeer gewild, dus wacht niet, grijp je kans, voor het te laat is! www.carltontravelgoods.com

Reacties