Knallen en opvallend op vakantie met CARLTON

Het inpakken van je koffer is een heerlijk gevoel. Even lekker ertussenuit naar een mooie bestemming. Voordat je gaat bedenken wat er in de koffer moet, is het handig om te beginnen met welke koffer je kiest. Bijvoorbeeld de gele Titanium DLX van Carlton, speciaal gemaakt voor hen die zorgeloos op vakantie willen.

De Titanium DLX van Carlton is zeer reisvriendelijk. Hij is bestendig tegen alle handelingen die plaatsvinden bij het reisproces. Ook veiligheid heeft een hoge prioriteit bij het reizen. De Titanium DLX heeft een slot dat aan de koffer bevestigd zit, in plaats van een los hangslot. Zo is de koffer extra veilig.

Bij het inladen van de koffer wordt er vaak gegooid en kan de koffer beschadigen. De Titanium DLX is onbreekbaar! De reiskoffer is namelijk gemaakt van Flexicore Tech™, dit maakt de koffer naast onbreekbaar ook zeer licht.

De opvallende gele kleur zorgt ervoor dat jij je koffer snel op de band vindt. De Carlton Titanium DLX is in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Kijk voor meer informatie op www.carltontravelgoods.com

Reacties