MERRELL Moab GORE-TEX®

Merrell doet waar zij goed in is. Al jaren ontwikkelt zij outdoor schoenen die zo comfortabel zijn, dat menig wandelaar niet meer zonder kan. Maar Merrell blijft niet hangen in het comfortabele, zij wil meer zijn en doet dat met de Moab Gore-Tex.

De Moab Gore-Tex is sinds jaar en dag de best verkochte schoen van Merrell. Het laat zich makkelijk raden waarom: de Moab heeft alle ingrediënten van een Merrell-schoen: Air-cushioning, een anatomisch gevormd voetbed, een nylon brug onder de voetboog ter optimale ondersteuning van de voet en voor een duurzame constructie. Dat is nog niet alles. De bi-density Vibram-zool met een wat bredere hak zorgt voor maximale grip en stabiliteit.

Bovendien is het Gore-Tex bovenwerk vederlicht en 100 procent waterdicht. Dat deze schoen ook nog eens een zeer gunstige prijs- kwaliteitsverhouding heeft, maakt duidelijk waarom dit de Merrell-topper is onder wandelaars. Veel voordelen met Merrell Moab. Doe daarom je voeten een plezier, trek de stoute schoenen aan en kijk op www.merrell.com voor meer informatie.

Reacties