MERRELL Chameleon Arc 2 Vivd

Met de Chamelon Arc 2 Vivid van Merrell, uit de women’s  outventure hiking collectie, word je niet langer meer overvallen door pijnlijke scheuten in de voetzool. Vooral bij lange wandeltochten hebben de sportievelingen onder ons nog wel eens last van pijn in hun voeten. Dit komt mede door de verschillende soorten ondergrond waar zij tijdens hun tocht mee te maken krijgen. De Chamelon Arc 2 Vivid neemt deze angst weg.

Kiezelsteentjes en andere scherpe voorwerpen zorgen ervoor dat je voet uit balans raakt. De goed ventilerende wandelschoen Vivid voorkomt dit probleem door de extra bescherming die in de schoen is aangebracht. Hij is voorzien van een plaatconstructie waardoor de scherpe voorwerpen niet langer door de zool heen kunnen prikken. Daarnaast zorgt deze toepassing ook nog eens voor extra stabiliteit. Je voeten zijn zo altijd in balans.

De Chamelon Arc 2 Vivid is hiermee de meest geschikte schoen voor middelgrote tot lange wandeltochten. De Merrell schoen buigt soepel mee voor een perfect loopgemak en verstevigt de voet, doordat de hiel van de schoen smaller is. Voor meer informatie kijk op www.merrell.com.

Reacties