CARLTON Alba, een parel!

De prachtige, koele en zeer sexy Alba is de parel uit de kroon van de nieuwe Carlton 2011 Collection. Met haar mooie rondingen, is de Alba een koffer waar menigeen voor zwicht. De Alba is zo high-tech opgebouwd, dat de koffer verrassend licht is. Dit komt mede door het gebruik van het lichtgewicht policarbonaat materiaal.

De Alba koffer heeft een tal aan specials, waaronder de extra stevige en ook dubbele wielen. Deze rollen zeer glad, waardoor je koffer als het ware zweeft. De Alba heeft ook een lichtgewicht trolley systeem, welke is gemaakt van aluminium Aerospace. Dit zorgt ervoor dat de koffer, ondanks dat het een lichtgewicht koffer is, zeer robuust blijft. Ten alle tijden is de inhoud veilig opgeborgen. Daarbij heeft de Alba een TSA slot, zonder zorgen op reis krijgt daardoor een geheel nieuwe betekenis.

Het interieur van de Alba collectie is erg indrukwekkend. De voering is van een prachtige ivoor kleur en slim ingedeeld. Carlton zorgt bijvoorbeeld voor voldoende plek voor de toiletartikelen. Juist voor deze artikelen is er een aparte ruimte vrijgemaakt, zodat een lekkende shampoo niet de kans krijgt om bij de rest van de inhoud te komen.

De Alba wordt geleverd in een scala aan kleuren: paars, zwart en zilver. Kijk voor meer informatie op http://www.carltontravelgoods.nl/.

Reacties