CARLTON Omega, Trendy & Slim


De Omega is de technische, lichte en trendy lijn uit de nieuwe 2011 collectie van Carlton. Omega (Ω) is de 24e en laatste letter uit het Griekse alfabet, en het woord Omega in het Grieks betekent "grote O". Het is niet verassend dat deze collectie naar dit wonderbaarlijke teken is vernoemd, de collectie zelf is ook groots in detail en functionaliteit.

Carlton brengt met de Omega een nieuwe collectie van toegevoegde waarde, door haar overvloed aan functies. Wat de Omega zo speciaal maakt, is dat het een ultieme lichtgewicht koffer is. Daarnaast wordt bij elke luchtvaartmaatschappij de Omega als handbagage goedgekeurd. Met alleen handbagage reizen is goedkoper, dit scheelt zo ook weer in de portemonnee.

Omega wordt in de prachtige kleuren kaki, zwart en donkerblauw geleverd en is gemaakt van een 2 tone 600D polyester twill stof. De voering is blauw en dit geeft de koffer een overall frisse uitstraling. Tenslotte houdt de collectie ook rekening met de nieuwste apparatuur. Zo is een notebook of iPad perfect op te bergen. Dit maakt het reizen een stuk fijner. Kijk voor meer informatie op www.carltontravelgoods.com.
 

Reacties