Happy Birthday to KIK*KID!

KIK*KID collectie Summer 2011
De tijd vliegt. Wat begon als een creatief experiment, groeide uit tot een groot succes. De eerste aanzet was een vriendendienst. In 1996 kreeg een vriendin een baby en daar wilde KIK*KID’s ontwerper Ineke Grovenstein iets ‘speciaals’ voor doen. Dit ‘iets’ werd wel heel speciaal en KIK*KID was geboren.

Dat dit al 15 jaar geleden is, is moeilijk te geloven. Time flies when you’re having fun en dat gaat helemaal op voor KIK*KID! Natuurlijk is er in de afgelopen tijd wel het een en ander veranderd. Mutsjes, met als topper de Speedy die in iedere collectie terugkomt, waren de items waarmee het merk een entree maakte in de kindermode.

Inmiddels heeft de collectie zich uitgebreid en kleedt KIK*KID kinderen aan van top tot teen. Jasjes, broekjes, jumpsuits en jurkjes, zijn nog maar een kleine greep uit de collectie van nu. De verkoop van het modieuze kledingmerk beperkt zicht niet alleen meer tot dit kleine kikkerlandje. Van Japan tot aan Canada, tegenwoordig is KIK*KID overal te koop.

Speels en vrolijk, waar kinderen zich fijn bij voelen. Dat het uitgangspunt welke bij KIK*KID domineert. Het is waar het allemaal mee begon en waar zij nog jaren mee door willen gaan. We willen hierbij KIK*KID van harte feliciteren en zeggen: “Op naar de volgende 15 jaar”! www.kik-kid.nl

Reacties