MERRELL Siena

De Siena is een mooie vrouwelijke sandaal uit de Merrell zomercollectie. Modieus, stylish en erg geliefd onder de vrouwen die comfort belangrijk vinden. De pasvorm en functionaliteit van de sandaal zorgen ervoor dat je er de hele dag op kunt lopen. Dit alles zonder pijn in je gewrichten, benen of rug. “No pain, no game”, gaat voor de Siena niet op.

Onder de hiel is Air Cushioning aangebracht voor maximaal comfort en demping. De Siena is licht van gewicht en heeft de bouwwijze van een schoen, waardoor de voet optimaal wordt ondersteunt. Naast deze goede technische eigenschappen van de sandaal, zijn ze ook perfect te combineren bij je zomerse outfit. De Siena is er namelijk in diverse vrolijke kleuren. Op het strand onder een jurkje, of in de stad onder een short. De Siena past overal bij.

Multifunctioneel is de Siena, doordat de band aan de achterzijde te verwijderen is. Zo wordt de sandaal binnen enkele seconden een slipper. Bovendien is de band verstelbaar door het klittenband, hierdoor sluit de sandaal perfect aan op de voet. Kijk voor meer informatie op: http://www.merrell.nl/.




Reacties