CARLTON Oasis pack-away & i-track

De Oasis collectie van Carlton is een coole, ingetogen lijn. Oasis heeft vele functies, waaronder de fantastische 'Pack-Away '. Dit houdt in dat er meerdere uitbreidbare gleuven zijn, zodat je net dat beetje extra ruimte beschikt voor het inpakken van je bagage. De styling van het Oasis assortiment is fris en modern, met het Carlton-logo en de Carlton ‘C’ gegraveerd op diverse plaatsen als finishing touch. 

Naast de functie ‘Pack-Away’ heeft de Oasis het briljante i-track systeem. Met dit systeem kun je wereldwijd je koffer terug vinden met de Lost & Found ID-service.

Dit is nog niet alles, Carlton heeft  zoals altijd aan veel extra details gedacht. Een combinatieslot voor de veiligheid. Makkelijk rollende wielen voor gemak en bewegingsvrijheid. De handgreep gevormd van ergonomisch aluminium voor extra gebruiksvriendelijkheid.

Oasis is een lichtgewicht collectie voor extra comfort. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Ook daar heeft Carlton aan gedacht. De koffer komt in de prachtige kleuren limoen, indigo en zwart, gemaakt van 600D polyester met een prachtige grijze logo voering. Kijk voor meer informatie op www.carltontravelgoods.com

Reacties