GANT lanceert Underwear

Komende Fall / Winter 2011 lanceert GANT een compleet nieuwe Underwear lijn voor de mannen. De collectie biedt een uitgebreide selectie van Underwear, welke trouw blijft aan het DNA van het merk GANT – hoge kwaliteit Amerikaanse Sportswear met een Europees tintje.

GANT Underwear combineert sportieve en klassieke patronen in verschillende stijlen. Heupslips, trunks, boxershorts, T-shirts en tank tops zijn verkrijgbaar in materiaal van hoge kwaliteit, zoals luxueus microfiber en stretch katoen. Details als comfortabele, label vrije, gladde jacquard taillebanden zorgen voor een perfecte pasvorm.

De collectie wordt dit najaar in de belangrijkste Europese GANT stores, GANT retailers en ondergoed speciaalzaken gelanceerd. Gevolgd door een wereldwijde lancering in de Fall/Winter van 2012.

“Het was een natuurlijke stap voor ons om GANT Underwear te lanceren”, zegt
Dirk-Jan Stoppelenburg, CEO GANT AB. “GANT is een full range lifestyle merk en het introduceren van GANT Underwear is een mooie manier om onze lifestyle uitstraling meer compleet te maken. Wij ontdekten de behoefte in de markt voor een Underwear lijn die de klant aanspreekt en met GANT Underwear hebben wij een product gemaakt die deze behoefte kan vervullen.” www.gant.com


Reacties