Stijlvol loungen met FREYA


De koudere seizoenen komen er weer aan. Tijdens deze donkere dagen zit je er comfortabel bij met de Freya Lounge collectie. De collectie is niet saai, daarentegen juist. Freya heeft aan leuke details gedacht, zoals gekleurde prints of mooie linten om het vrouwelijke silhouet te accentueren.

Freya Lounge is geïnspireerd door Freya Lingerie. Er zijn overeenkomende prints, om zo te matchen maar ook te mixen met de verschillende lijnen uit de Freya collecties. De lounge pants en shirts zijn gemaakt van zachte stoffen, die prettig aanvoelen op de huid. De lounge shirts hebben daarnaast ook nog een ingebouwde top, die je borsten de juiste ondersteuning geeft. Zo lounge je comfortabel en in stijl.
Freya Ingrid Lounge Pant | 47,95 euro
De lounge pants ‘Ingrid’ combineert zachte lavendel tonen met een vogelprint, die het geheel een retro tintje geeft. Deze lijn biedt een zitkamerbroek met een schitterende grote roze satijnen lint, een short, een top, een hoodie en een bijpassende kamerjas. De beschikbare maten zijn  XS-XL. Kijk voor de gehele lounge collectie op www.freyalingerie.com.

Reacties