Goed gejeansd met RENE SMIT!


Een jeans heeft geen rare fratsen of versiersels nodig, om een vrouw er op haar best uit te laten zien. De mooie jeans van rené smit zijn daar het bewijs van. Subtiele details, een fijne fitting en een stoere wassing is de perfecte omschrijving voor de jeans ‘Lotte’ uit de Winter 2011 collectie van rené smit.

‘Lotte’ heeft basic five pockets met leuke details, zoals een verstelbaar riempje. De iets hogere midwaist en de plaatsing van de zakken en stiksels geven een slank effect. De stiksels zijn tobacco- en taupe gekleurd en dat geeft samen met de lichte wassing een stoere feel. Door de rechte pijp is de jeans ook zeer geschikt voor vrouwen met stevigere bovenbenen. De 2% elastan in de stof zorgt ervoor dat de broek een lichte stretch heeft en mooi aansluit op het lichaam.

‘Lotte’ is verkrijgbaar in zes verschillende wassingen. Van licht mediumblue stretchdenim en afgewassen denim van een grovere structuur, tot donkerblauw en zwart. Speciaal voor langere vrouwen is de rené smit jeans ook verkrijgbaar in de lengte maten 34, 36 en 38. ‘Lotte’ is te koop vanaf 89,95. Voor meer informatie: www.renesmitjeans.com

Reacties