MUY MALO cocktail collectie!

Muy Malo lanceert december 2011 haar eerste cocktail collectie! Deze nieuwe collectie is uitermate geschikt voor alle feestdagen, communie en andere feestelijke gelegenheden.

De inspiratie voor deze vernieuwende collectie komt uit het chique Deauville, gedurende jaren ‘20 van de vorige eeuw. In de cocktail collectie zien we daarom veel oud Frans kant en bant. Ook luxe materialen als cotton voille, javanaise, ajours en broderie Anglaise kenmerken de nieuwe collectie. Met daarbij kleuren zoals wit en heldere pastels, krijgt deze cocktail collectie een hele feestelijke dimensie!

Qua styling verloochent Muy Malo haar oorsprong niet en is de collectie natuurlijk extra spannend gemaakt door het gebruik van bijzondere prints en accessoires. Het geheel zorgt voor een chique meidenlijn met een vette knipoog! Een collectie die misschien minder uitbundig is, maar daardoor niet minder spannend. Het vele handwerk geeft de collectie een uitermate bijzonder en exclusief karakter. De Muy Malo cocktail collectie is verkrijgbaar in de maten 104 tot en met 164. Ga voor meer informatie en inspiratie naar: www.muymalo.nl.  Like Muy Malo op Facebook: http://www.facebook.com/#!/pages/Muy-Malo/126364044133217

Reacties