Voeten blijven gezond en warm met REFLEXA® DIABETIC sokken


Reflexa® Nederland komt met een van de meest wetenschappelijk vooruitstrevende sokken op de markt. Deze revolutionaire sokken zijn speciaal geschikt voor mensen met diabetes of mensen met vergelijkbare voetklachten, zoals pijnlijke en/of koude voeten.
Waarom Reflexa®?
Reflexa® Diabetic sokken helpen voetcomplicaties te voorkomen. Het geheim achter Reflexa® Diabetic sokken is Celliant™ garen. Geen andere sok in Europa bevat dit revolutionaire garen. Reflexa® sokken zijn grotendeels gemaakt van Celliant™. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat dit garen zorgt voor een betere doorbloeding en hogere zuurstofniveaus in de huid. De voeten blijven hierdoor warm en de huid gezond. Daarom zijn Reflexa® sokken uitermate geschikt voor diabetische voeten.

Sokken voor mensen met diabetes dienen een goede en zachte pasvorm te hebben zonder plooival, mogen niet knellen en dienen vlakke niet voelbare naden hebben. Reflexa® sokken bieden dit uiteraard. Reflexa® werkt namelijk met de modernste breitechnologie en de nieuwste wetenschappelijk geteste materialen. Ze zijn ook behandeld met Aegis™, hetgeen zorgt voor een antibacteriële werking. Hierdoor maken schimmels en bacteriën weinig kans en worden ontstekingen voorkomen. Ook neemt Aegis™ de geur weg die gepaard gaat met zweetvoeten.
Reflexa® Diabetic sokken zijn in de Verenigde Staten uitgebreid getest en nu voor het eerst in Nederland verkrijgbaar. Wilt u meer weten over Reflexa® Diabetic sokken kijk dan op  www.reflexa-sokken.nl

Reacties